Suntem o echipa tanara , cu o experienta in domeniu de aproape 15 ani !
   Cu Adelante alaturi de dumneavoastra va asteapta o lume plina de surprize !

   Ajutaţi de intuiţie , creativitate şi îndemanare organizăm cu succes orice eveniment , indiferent de tematică !
Este de ajuns să apelaţi la serviciile noastre şi echipa Adelante va tranforma evenimentul într-un moment unic!

   Vă suntem alături în organizarea evenimentelor private (nunţi , botezuri şi aniversări ) unde grijile dvs devin grijile noastre ! Ne vom ocupa cu toată responsabilitea şi seriozitatea care ne caracterizează şi care ne oferă poziţia de lider în domeniu .

   Vă lipsesc ideile pentru lansarea de produse sau evenimentele de firmă ? Nu trebuie decât să apelaţi la serviciile noastre şi vom avea grijă să nu treacă neobservate !

   Varietatea serviciilor oferite de noi vă oferă controlul şi reuşita întregului eveniment . Toate serviciile sunt prestate de noi cu profesionişti specializaţi pentru fiecare domeniu :

- decorul sălii ( www.adelante.ro) - domeniu în care locaţia aleasă , chiar dacă nu este ceea ce v-aţi dorit, devine prin îmbrăcarea meselor şi a scaunelor, drapaje şi perdele de lumini cea la care aţi visat !
- aranjamente florale ( vizitaţi www.buchetenunta.ro) - domeniu în care am învăţat , prin experienţă , să fim atenţi la detalii şi să realizăm aranjamente deosebite printr-o îmbinare de flori proaspete (import Olanda) cu o gamă variată de accesorii
- decoraţiuni cu baloane ( vizitaţi www.baloane.ro) - cu o varietate nelimitată de culori , baloane de cea mai bună calitate prin import propriu Belgia , testate şi garantate de noi
- instalaţie de sonorizare şi lumini - cu DJ şi MC colaboratori ce profesează cu succes în domeniu
- artificii de interior şi exterior - domeniu în care ne-am specializat pirotehnişti şi am achiziţionat aparatură de specialitate pentru a oferii spectacolele grandioase în cea mai mare siguranţă.

   Cu Adelante alaturi , succesul este garantat !